Kako raskinuti sa starim dosadnim hairstyle navikama

hairstyle navike

Svaki raskid je težak. Ovo se odnosi i na raskid i sa starim navikama, starim „dobrim” izgledom i najteži raskid – raskid sa pogrešnom slikom o sebi.

Koliko puta ste odlučili da od sutra menjate fizuru – „biću crnka zainat svima”. Koliko puta ste stvarno pokušali da uradite nešto sa sobom i startovali od kose – moja nova frizura će pokazivati moju nakupljenu kreativnu energiju. Pratim reklame boja za kosu, razne varijante ultra modernih frizura i sve kao da mi poručuju – ovom promenom se život menja.

I onda jutro – odustajem, ne mogu sebi da priuštim takav drastičan rez, pa moja kosa raste sporo. Ne, ja imam tanku, slabu dlaku da bi mi ova frizura dobro stajala. Ide jesen, počeće kosa da mi opada, ne smem sada ništa da menjam.

Vreme je da raskinemo sa ovim starim, staromodnim hairstylistom u glavi. Oslobodite svoj kreativni duh koji rizikuje i sigurno dobija. Potrebno je samo da budete sigurni da je vaša kosa iznutra dobro i pravilno negovana, da je dlaka na pravi način ishranjena i da ima sve što joj je svakodnevno potrebno za savršen Spezial izgled. I više nema prepreka – menjam boju, sutra se šišam drastično i tako nova okrećem novi list.

Kada se dlaka na Spezial način neguje iznutra, nova frizura će biti samo još jedan Spezial izazov.