Nemam vremena da mislim na vreme

savremena žena

Biti žena danas povlači 1000 izazova, dilema: pored toga što je nemoguće naći savršenu haljinu, još je teže izgledati svako jutro sveže, blistavo.

Potraga za savršenim kozmetičkim proizvodom je iscrpljujuća: da li je cena merilo kvaliteta, taman što kupite „kremu godine”, sutradan se pojavi nova, još bolja, kako uklopiti u pravi izbor sve kreme (noćna, dnevna, UV zaštitna), puder i ostali make up uz tip kože, starost.

Svakome je potrebna mala pomoć. Biti dobra majka (i/ili ćerka), dobra na poslu–fakultetu, posvetiti se prijateljima i naći vremena za sebe–zahtevi su svakodnevni. Ovde uklopiti i pravilnu ishranu kao preduslov lepe kože i zdravlja, u današnje vreme izgleda zaista komplikovano.

Sigurno je da se ishrana ćelija kože, „centara za lepotu” ne može postići samo kozmetičkim proizvodima. Zdravlje i lepota su celina, i tu šminka ne pomaže.

„Beauty is how you feel inside and it reflects in your eyes” poručuje Sofija Loren. Lepota je jedinstvena, individualna, definišu je osećanja koja izaziva u posmatraču, a ne standardi postavljeni sa ovu sezonu kao „hit izgled ovog leta”.

Vreme koje prolazi nam donosi iskustvo od koga postajemo jače i sigurnije u sebe. Negujte lepotu na pravi način i ne mislite na vreme.