Nekoliko sekundi dnevno za lepotu koja zrači

..
13/06/2018

Da li znate šta to povezuje zavodnice poput Rite Hejvort, Anđeline Džoli i Džulije Roberts? Planetarna popularnost učinila je ove zvezde ikonama generacija, a njhova privlačnost postala je san ženama širom sveta.

Lepota bez filtera

..
27/09/2017

Digitalna era nam je donela lepotu, ali i prokletsvo u vidu raznih filtera na društvenim mrežama gde “zamaskiramo” nedostatke jednim klikom. Blistava koža, sjajna kosa i ostali atributi “kupuju” lajkove naših pratilaca, ali prava žena se time ne zadovoljava, njoj je potrebna prava lepota – lepota bez filtera.

5 saveta za negu kože nakon godišnjeg odmora

..
11/09/2017

Ako ste godišnji odmor proveli na moru, jezeru ili bazenu, Vaša koža je to osetila. Donosimo Vam 5 saveta kako da Vaša koža u jesenjim mesecima ponovo zablista!

Kako da Vaša koža sigurno dočeka leto

..
16/06/2015

Poslednjih godina dosta govori o štetnom delovanju UV zraka na kožu, eritem, hiperpigmentacija nastaju i posle svakodnevnog kretanja u gradu...

Kako da prolećno sunce zablista i na vašem licu

..
02/04/2015

Duga zima je ostavila trag na licu, u vidu dehidrirane kože, iritirane kože, ali i na raspoloženju – sivo vreme povlači sivo raspoloženje.

Lako i sigurno do lepe kože – provereno

..
30/03/2015

Naša koža reflektuje zdravlje organizma, i sva stanja od psorijaze do akni i starenja kože, pokazuju potrebe tela iznutra, na prvom mestu pravilne ishrane.

Kako da se osećate lepo u svojoj koži?

..
27/01/2015

Neophodno je da stalno negujemo svog jedinog “ja”. Bez šmike i pretvaranja, samo da se spolja na najbolji mogući način prikaže ono što nosimo u sebi. Jer lepota je u očima posmatrača.

Iznenađenje: efekti zelenog čaja na lepotu

..
09/01/2015

U potrazi za rešenjem koje će “brzo i efikasno” da poništi efekte višegodišnjeg konzumiranja brze hrane, gaziranih pića, ultra burnih noći, dolazi se do podatke o zapanjujućim efektima zelenog čaja.

Predivna koža za predivni susret

..
13/12/2014

Tim nemačkih dermatologa je pronašao recept za predivnu i zategnutu kožu, bez “igle”, samo uz pomoć prirodnih supstanci u pravoj kombinaciji....

6 brzih i jednostavnih saveta za negu suve kože

..
07/12/2014

Kada imate suvu kožu sklonu crvenilu i iritaciji, želite brzo olakšanje. Iskustvo je pokazalo da samo kreme za lice neće dati rešenje. Isprobajte ovih 6 saveta...