Izbor Merz Spezial brend ambasadora za Srbiju

..
31/07/2019

Voliš kozmetiku i beauty proizvode, koristiš Merz Spezial krem museve ili dražeje i želiš svima da kažeš zašto je Merz Spezial tvoj omiljeni brend? Biramo 3 Merz Spezial brend ambasadora! Prijavi se!

Vratite kožu u ravnotežu

..
01/10/2018

Povratak u dnevnu rutinu nakon godišnjeg odmora dodatno mogu da otežaju loše vremenske prilike i nezadovoljstvo sopstvenim izgledom. More, sunce, hlor, vetar čine da se nakon leta suočavamo sa dehidriranom kožom, bez ja i umesto da odajemo utisak svežine, izgledamo kao da nam odmor tek predstoji. Sada je pravo vreme da ublažimo negativne [...]

Hijaluronska kiselina - multitasking sastojak preparata za negu kože

..
01/10/2018

Koža, posebno lica najbolji je pokazatelj životnog stila. Preduslov da koža bude glatka i sjajna je zdrava ishrana, fizička aktivnost, dovoljno sna, izbegavanje stresa, alkohola i duvana kao i zaštita od UV zračenja. Međutim, sve ovo ponekad nije dovoljno jer i godine čine svoje pa koži treba pomoći i spolja, korišćenjem odgovarajućih preparata.

Nekoliko sekundi dnevno za lepotu koja zrači

..
13/06/2018

Da li znate šta to povezuje zavodnice poput Rite Hejvort, Anđeline Džoli i Džulije Roberts? Planetarna popularnost učinila je ove zvezde ikonama generacija, a njhova privlačnost postala je san ženama širom sveta.

Lepota bez filtera

..
27/09/2017

Digitalna era nam je donela lepotu, ali i prokletsvo u vidu raznih filtera na društvenim mrežama gde “zamaskiramo” nedostatke jednim klikom. Blistava koža, sjajna kosa i ostali atributi “kupuju” lajkove naših pratilaca, ali prava žena se time ne zadovoljava, njoj je potrebna prava lepota – lepota bez filtera.

5 saveta za negu kože nakon godišnjeg odmora

..
11/09/2017

Ako ste godišnji odmor proveli na moru, jezeru ili bazenu, Vaša koža je to osetila. Donosimo Vam 5 saveta kako da Vaša koža u jesenjim mesecima ponovo zablista!

Kako da Vaša koža sigurno dočeka leto

..
16/06/2015

Poslednjih godina dosta govori o štetnom delovanju UV zraka na kožu, eritem, hiperpigmentacija nastaju i posle svakodnevnog kretanja u gradu...

Kako da prolećno sunce zablista i na vašem licu

..
02/04/2015

Duga zima je ostavila trag na licu, u vidu dehidrirane kože, iritirane kože, ali i na raspoloženju – sivo vreme povlači sivo raspoloženje.

Lako i sigurno do lepe kože – provereno

..
30/03/2015

Naša koža reflektuje zdravlje organizma, i sva stanja od psorijaze do akni i starenja kože, pokazuju potrebe tela iznutra, na prvom mestu pravilne ishrane.