U čemu je tajna lepe kože, kose i noktiju?

budi svoja

Svaka žena je posebna, svaka lepota je jedinstvena. Postoji li tajna kako da se prirodna lepota neguje, kako doći do komplimenta „prosto zrači”? Evo nekoliko saveta.

1. U čemu je tajna lepote?

Tajna prirodne lepote je u dopremanju aktivnih supstanci koje učestvuju u izgradnji strukture kose, kože i noktiju do unutrašnjih slojeva kože. To je moguće postići jedino ishranom „centara za lepotu” skrivenih u dubokim slojevima kože.

2. Pored mnogobrojnih kozmetičkih proizvoda, otkud potreba za oralnim uzimanjem preparata u cilju nege lepote?

Najvažnija uloga kože je zaštita od uticaja iz spoljašnje sredine, prodora hemijskih supstanci, UV–zračenja. A za zdravlje kože, kose i noktiju je neophodno omogućiti snabdevanje unutrašnjeg sloja pravilnom kombinacijom hranljivih materija.

3. Da li za mlade žene važe neka drugačija pravila nege lepote?

Mladost je sama po sebi lepa. Ali, mladi su ti koji prate modne trendove i probaju razne kozmetičke proizvode i tretmane. Oštećenja dlake i nokatne ploče koja mogu da izazovu kozmetički proizvodi kao što su izbeljivači, farbe, sredstva za kovrdžanje kose, se mogu ispraviti jedino delovanjem iznutra.

Lako se zaključuje šta je „čarobna formula lepote”: dopremanje pravilne količine vitamina, minerala i mikroelemenata u ćelije unutrašnjih slojeva, kako bi glatka koža, jaki nokti i zdrava kosa zablistali spolja.

Tempo života često onemogućava da se svakodnevno ispoštuju potrebe organizma za svim neoophodnim supstancama. Dijetetskim suplemenatima se jednostavno i sigurno postižu rezultati