Kako da prolećno sunce zablista i na vašem licu

Be Spezial

Svež izgled kože je uvek „in“, a hit modnih pista ovog proleća je posebno blistav, nasmejan, prirodni izgled kože. Toliko svežine na licu ne možete postići šminkom, poradite na sebi iznutra, na zadovoljstvu koje će okupano prolećnim suncem postati neodoljivo.

Duga zima je ostavila trag na licu, u vidu dehidrirane kože, iritirane kože, ali i na raspoloženju – sivo vreme povlači sivo raspoloženje.

Zablistajte lepotom uz pomoć nekoliko saveta. Prvo, nemojte preterano čistiti lice, bez agresivnog pilinga i tretmana. To je najčešća greška koju možete da napravite na izmaku zime, jer su niske temperature i vetar već oštetile zaštitni sloj kože lica i izložile ga delovanju bakterija i drugim iritansima.

U proleće treba kožu dobro hidrirati i skidati suve slojeve kože blagim, prirodnim pilinzima. Blaga sredstva za umivanje vam neće dodatno odmastiti kožu i smanjiće gubitak vlage.

Drugo veoma važno je da delujete na kožu iznutra. Omega 3 i omega 6 masne kiseline su prirodne supstance koje povećavaju hidrataciju kože, deluju protiv upalno, smanjuju crvenilo i iritaciju. Ne zaboravite i važnost prirodnih antioksidanasa kao što su koenzim Q10, vitamini A, C i E. Postoji jednostavno rešenje za nadoknadu svih potrebnih sastojaka za prolećni osvežavajući koktel za blistav ten: Merz Spezial kapsule za kožu, prirodne supstance dnevno neophodne na jednom mestu.

Podelite članak