Kako da sačuvam svež izgled pored svih dnevnih obaveza?

slika poslovna zena

Večno lepa uz najnovije metode i otkrića kozmetičke industrije – poruka koju dobijam svakodnevno putem medija od kojih se danas ne mogu sakriti. A to „lepa” je striktno definisano, svaka sezona (proleće–leto, jesen–zima) tačno određuje oblačenje, šminku, debljinu struka, usana. I žena kreće u akciju: poseta raznim salonima, želim da izgledam kao „hit ovog leta”?!

Ima li mesta za mene koja samo želim da moja koža odražava ono kako se ja osećam: sveže, puna energije, blistavo. I to ne postižem makeup–om. Trudim se da se bavim sportom koliko mi vreme dozvoljava (igram na žurkama, ponekad potrčim za autobusom, napravim okret u struku za 180 stepeni za dobrim tipom), jedem zdravo (odem kod mojih na ručak nedeljom), pijem dosta tečnosti (valjda je i pivo tečnost?!).

I da, sunce je štetno, UV zraci se kumuliraju, godine prolaze, a ja nikako da nađem vreme da mislim na vreme. A ono teče, panta rei… Ja sam specijalista kozmetologije, ne mogu da kažem da mi nije važno kako izgledam, očekujem da makar sebi ponudim nešto dobro, a što neće da utiče na moj „lični opis”.

U Nemačkoj sam videla proizvod „Spezial”, farmacija i priroda napokon na pravi način–iznutra, deluju na izgled moje kože, da bude zdrava, blistava i zaštićena. Sigurna sam da sam unela sve potrebne vitamine, minerale i antioksidanse, moji „centri za lepotu” su ishranjeni na potpuno prirodan način. I onda lepota sama nalazi put do oka posmatrača.

Imam dovoljno iskustva životnog da mogu da tvrdim: svaka žena je lepa, svaka lepota je jedinstvena.

Pomozimo sebi iznutra da se osećamo lepo i sigurno u svojoj koži!

Podelite članak