Kako da se osećate lepo u svojoj koži?

poruka o lepoti

Da bi osoba bila lepa, potrebno je da bude ono što stvarno jeste. Ne treba vam potvrda okoline. Potrebno je samo da vi prihvatite svoj izgled.

Nekada je teško izvodljivo, zato je neophodno da stalno negujemo svog jedinog “ja– kojim raspolažemo. Bez šmike i pretvaranja, samo da se spolja na najbolji mogući način prikaže ono što nosimo u sebi. Jer lepota je u očima posmatrača.

Često u pokušajima da se dopadnemo drugim ljudima prilagođavamo svoj izgled, frizuru, šminku i ceo imidž tuđim merilima. A onda prestanemo da se dopadamo sami sebi, ili možda zaboravimo i ko smo.

Godine, iskustva i saznaja su na mene uticali da krenem sa negom svog duha i tela.

Ono što mi je najviše pomoglo da se osećam opušteno u izgledu takvom kakav jeste:

Ponavljanje zdravih, pozitivnih misli

Možda mislite da se ljudi rađaju pozitivni, da postoji gen za dobro raspoloženje. Pozitivne misli se uče, vežbaju i usvajaju samo ako se bezbroj puta ponove. Ako želite da se osećate komforno u svojoj koži, počnite da verujete da boru viška na vašem licu zanosni osmeh to sigurno pokriva.

Naučite da volite sebe

Budite zadovoljni kako izgledate, smejete se, hodate… radite na pronalaženju unutrašnje sreće koja će zračiti spolja i zbog čega ćete biti lepi okolini.

Negujte svoje telo

Koliko god “već viđeno– zvuči, potpuno je tačno: istisnka lepota se vidi samo ako je koža pravilno, potpuno ishranjena. Ovo potvrđuju i naučni podaci i lično iskustvo. Sem onog što je svima dobro poznato kao što su vitamini i minerali, otkriveni su i dodatni “specijalni“ sastojci: ekstrakt zelenog čaja, ulje semena grođža, ulje semena lana, koenzim Q10, za “specijalan“ izgled koji zrači.

Nemačka kompanija Merz Pharma ih je sve udružila u proizvod Merz Spezial kapsule za kožu, provereno efikasno!

Podelite članak