Kako da vam koža ostane sveža i tokom leta

sunčanje

Lepota kože počinje iznutra–toliko istrošena izjava da više ni ne obraćamo pažnju koliko istine leži u njoj. A tokom leta se naročito dokazuje važnost nege kože iznutra.

O štetnom delovanju UV zraka se mnogo govori, i čini se da ništa novo ne možemo čuti. Koristimo zaštitne kreme, ali da li je to dovoljno. Dovoljno samo za početak, jer „centri za lepotu” su u dubokim slojevima kože. Da bi lepota zablistala i koža ostala sveža i tokom leta, dobro bi joj došao jedan prirodni „koktel” po Spezial receptu: zeleni čaj, seme grožđa, seme lana i čarobni začin Q10. Još pridodajte prave količine vitamina A, C, E, cinka i gvožđa osigurali ste revitalizaciju kože iznutra.

Efekti UV zračenja se tokom godina sabiraju, a i godine se neprestano same „sabiraju”. Ima li nade i za nas koji se ne želimo iglu, filere? Ima li u prirodi Spezial rešenje za negu kože?

Priroda je neiscrpni izvor snage, zdravlja i energije. Iako često nismo u prilici da pravilnom ishranom iskoristimo sve njene mogućnosti, Spezial proizvodi vraćaju prirodu našoj koži.

Pokrenite lepotu u sebi, pokrenite leto oko vas i uživajte u suncu.

Podelite članak