Lepota bez filtera

Lepota bez filtera

Da li ste znali da je svaka druga žena nezadovoljna svojim izgledom? Ovaj ne tako ohrabrujući podatak pokazala je anketa koja je sprovedena u Velikoj Britaniji. Kao razloge svog nezadovoljstva, pripadnice lepšeg pola veoma često navode nedostatak vremena da se posvete svojoj lepoti, nezi i zdravlju.

U 21. veku lepota znači zdravlje, jer samo zdrava i negovana žena je lepa žena. Šta “odaje” negovanu ženu? Zdrava i sjajna kosa, blistava koža i jaki nokti su nepogrešivi znak nege, ali i zdravlja.

Digitalna era nam je donela lepotu, ali i prokletsvo u vidu raznih filtera na društvenim mrežama gde “zamaskiramo” nedostatke jednim klikom. Blistava koža, sjajna kosa i ostali atributi “kupuju” lajkove naših pratilaca, ali prava žena se time ne zadovoljava, njoj je potrebna prava lepota – lepota bez filtera.

Naučnici svakodnevno poručuju da je tajnu te lepote kojoj nisu potrebni filteri čuvaju vitamini i minerali. Naučna istraživanja pokazuju da vitamini E i B2, i cink štite ćelije od oksidativnih oštećenja. Vitamin C pomaže u pružanju čvrstoće i elastičnosti i štiti kožu od oksidativnih oštećenja. Cistein i metionin su gradivne materije koje učestvuju u formiranju strukture kože, a vitamin B6 pomaže ugradnju ovih gradivnih materija u ćelije kože. Niacin, biotin, vitamin A i vitamin B2 su vitalne supstance koje podržavaju zdravlje kože.

Naučnici su otkrili tajnu formulu gde se nalazi izvor svih tih vitamina i minerala, a odgovor se krije u dve reči – Merz Spezial. Reč je o dražejama koje predstavljaju dodatak ishrani i koje su specijalno formulisane da pomognu ženi da njena kosa, koža i nokti budu lepi, zdravi i jaki. U svom sastavu Merz Spezial dražeje sadrže jedinstvenu kombinaciju vitamina, minerala i mikronutrijenata za savršen izgled.

Trik koji će učiniti da žene zaborave na sve filtere i pokažu svoju lepotu u punom sjaju je dve dražeje na dan. Zato su Merz Spezial dražeje mnogo više od proizvoda za lepotu. One su savršena formula koja osnažuje žene da sebi i drugima mogu da kažu: I’m spezial! Savršena lepa i negovana žena je posebna i jedinstvena – spezialna, a njen saveznik u toj borbi se čuva u malim staklenim bočicama. 😉

Podelite članak