Rezultati naučno dokazani

Možete biti sigurni da su naši proizvodi formulisani da postignu rezultate koje očekujete, jer su proizvedeni po svim standardima dobre proizvođačke prakse koji se primenjuju i u proizvodnji lekova.

Mi brinemo da naša istraživanja uvek budu u službi Vašeg zdravlja.

Naša misija

Koristimo najviše standarde proizvodnje

Merz Pharma je kompanija koja se bavi istraživanjem i razvojem, proizvodnjom i distribucijom visoko kvalitetnih proizvoda: lekova, medicinskih sredstava, dijetetskih proizvoda i kozmetike. Istraživanje i razvoj su usmereni na inovativnost u cilju unapređenja zdravlja i kvaliteta života. Zaposleni su bitan faktor za uspeh Merza kao kompanije. Njihova posvećenost i kvalifikacije se stalno neguju i unapređuju.

Sastojci Merz Spezial proizvoda su pažljivo birani, u adekvatnoj količini i odnosu, tako da pravilno podrže prirodne procese organizma.

 

Naučno dokazano

Detaljni podaci o proizvodu

Naučne studije proizvoda Merz Spezial pokazuju i dokazuju njihovu efikasnost

 

Garancija kvaliteta

Proizvodi iz Merz Spezial linije su razvijeni od strane Merz Dermatološkog Istraživačkog Odeljenja. Svi proizvodi su testirani na tolerantnost (podnošljivost) i predmet su stroge kontrole kvaliteta. Kvalitet Merz Spezial proizvoda garantuje nemačka, farmaceutska kompanija sa tradicijom od preko 100 godina, koja primenjuje sve procedure Dobre Proizvođačke Prakse za lekove kao i za dijetetske proizvode.