Predivna koža za predivni susret

ogledalo

Tajna predivne kože napokon otkrivena u skrivenim prolazima Keopsove piramide! Šala, naravno. Spezial izgled je u svima nama, opazimo ga na vreme, pa će ga i drugi videti.

Do pre samo 10 godina, mi nije bilo jasno zašto bi se brinule o izgledu žene posle 40–te, pa ne očekuje se od njih da izgledaju spektakularno.

Posle decenije se moje mišljenje promenilo. Tačno je da mi nije puno stalo do mišljenja drugih o mom izgledu, ali mi je bitno kako ja sebe vidim u ogledalu. Želim da se osetim zadovoljno i sigurno pri tom jutarnjem susretu sa svojim likom u ogledalu. Pre šminke i varke koju spremam za druge. Bitno je kako se ja osećam u svojoj koži.

Moje dobro raspoloženja i osmeh na licu su osigurani kada mi je koža prirodno lepa, jer nisam tip koji voli da potpuno zavisi od “maske” raznih make–up fora. Nekada nemam dovoljno vremena ili me prosto iznenadi “bitna” osoba na putu do kuće posle teškog radnog dana.

Zato želim da podelim sa vama savet farmaceuta iz obližnje apoteke: tim nemačkih dermatologa je pronašao recept za predivnu i zategnutu kožu, bez “igle”, samo uz pomoć prirodnih supstanci u pravoj kombinaciji.

Htela sam da proverim da li je moguće da se iskoristiti ono što priroda nudi uz pomoć novih naučnih istraživanja. Efikasno, i bez brige o neželjenim efektima.

I deluje – osmeh na mom blistavom licu dokazuje da sam specijalna.

Podelite članak