Često postavljana pitanja

Za svako često postavljeno pitanje, postoji često davan odgovor. Ispod ćete naći spisak najčešćih pitanja koja dobijamo o Merz Spezial proizvodima. Za sve ostalo što biste još mogli da znate, molimo vas da nas direktno kontaktirate. Biće nam drago da pomognemo.

Možete da podržite svoju prirodnu lepotu tako što ćete svom organizmu pružiti svakodnevni izvor važnih nutrijnta iznutra, kako biste postigli lepši i zdraviji izged spolja.

Uverite se da proizvod koju koristite sadrži dobro izbalansirane sastojke koji podržavaju različite potrebe Vaše kože, kose i noktiju.

U Merz Spezial-u, uvek koristimo savršeno usklađene formule lepote koje su posebno razvijene da odgovaraju Vašim potrebama. U ove svrhe, koristimo naša dugogodišnja iskustva i najnovija otkrića u oblasti istraživanja kože.

Za nas je važno da Vašoj koži, kosi i noktima obezbedimo sve potrebne vitamine i minerale. Zato mi u u našim formulacijama koristimo različite, pažljivo odabrane i međusobno savršeno izbalansirane hranljive materije.

Naše Merz Spezial dražeje su pogodne za dugotrajnu upotrebu.

Naš savet: za lepotu je potrebno vreme! Izgradnja zdravih struktura unutar organizma je proces koji zahteva dovoljno vremena. Zato preporučujemo svakodnevnu upotrebu ovih preparata, najmanje mesec dana.

Merz Spezial dražeje su pogodne za dijabetičare. Odgovarajući BU je naznačen na proizvodu.

Merz Spezial dražeje: 1 dražeja je jednaka <0,03 BU