Merz Spezial

Obećanje iza brenda

Mi iz Merz Spezial-a verujemo da istinska lepota dolazi iznutra.

Počev od osnivača, Friedrich Merza, naš brend se oduvek zasnivao na vizionarskoj ideji da podstakne prirodnu lepotu kroz sveobuhvatno snabdevanje organizma važnim mikronutrijentima jednostavnim i neinvaznim načinima. Sve je počelo 1964. godine, našim Merz Spezial dražejama koje predstavljaju jedinstvenu formulaciju koja omogućava koži, kosi i noktima da očuvaju i istaknu svoju prirodnu lepotu.

Između prirode i tela

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu I istraživanjima u oblasti lepote, mi znamo koje je prirorodne procese u organizmu potrebno podržati dodatnom brigom.

Zato kombinujemo važne mikronutrijente I aktivne principe izolovane iz biljnih izvora kako bismo učinili da Vaš izgled zrači prirodnom lepotom.

Ćelijska akitivacija

Pažljivim odabirom optimalnih kombinacija sastojaka, garantujemo i više nego dovoljno snabdevanje organizma esencijalnim mikronutrijentima i važnim aktivnim pricnipima. Naša Cellular Skin Active Formula podržava deobu I obnavljanje ćelija.

Naši proizvodi omogućavaju optimalnu podršku organizmu za normalno funkcionisanje i spolja i iznutra.

Životni ciklus

Svesni smo da se potrebe Vaše kose i noktiju menjaju sa godinama. Obnavljanje ćelija, sposobnost antioksidativne zaštite I stepen hidratacije kože polako slabi starenjem. Upravo zato pružamo rešenja za ove probleme, koja su prositekla od specijalno dizajniranih istraživanja naših vrsnih stručnjaka.